maatwerk noppenfolie vellen

Maatwerk

Lees hier de mogelijkheden voor ons maatwerk.

In eigen beheer kunnen wij divers maatwerk leveren. Hierbij kunt u denken aan;

Noppenfolie verpakt in uw eigen (Retail) hoezen met uw bedrijfsnaam als bedrukking en voorzien van een EAN etiket.Professionele isolatie noppenfolie kunnen wij ook voor kortere lengtes op bredere breedtes gelast aanleveren. Noppenfolie vellen in elke gewenst maat voor grotere hoeveelheden > 2500 stuks doch ook voor kleinere hoeveelheden < 100 stuks.


* Noppenfolie vellen als verpakking of noppenfolie als bescherming voor in dozen / kratten of kant en klaar op maat voor uw specifiek product. Kijk hier voor ons standaard uit assortiment. Uit voorraad te bestellen.

* Retail verpakkingen rollen noppenfolie desgewenst met uw eigen productsheet. Afname vanaf reeds 100 stuks mogelijk in vele breedtes en lengtes mogelijk. Elke rol voorzien van etiket met uw EAN code, prijs, naam, logo, beschrijving naar uw wensen. Ook kleine afnames geen probleem!! Informeer naar de mogelijkheden.

* Onze specialiteit zijn onze bescherm – en isolatiehoezen. In eigen beheer uitgevoerd. Op maat gemaakt beschermhoezen van de standaard noppenfolie of noppenfolie met de grote luchtnoppen, desgewenst in diverse diktes voor langere levensduur of in de standaard kwaliteit voor eenmalig gebruik.

* Isolatiehoezen, thermo hoezen gemaakt van de aluminium noppenfolie veelal gebruikt voor over een pallet heen te trekken. U kunt altijd een zicht exemplaar aanvragen.

* Op maat gemaakt voor om dozen / in dozen / als hoes, voor rolcontainers / voor kratten en meer.

Kortom bent u op zoek naar een toepassing buiten ons standaard assortiment ? U zoekt een isolatiehoes of bepaalde maat noppenfolie vellen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Zend u ons een aanvraag en wij geven een vrijblijvende passende bieding.