schuim beschermprofielen beschermhoeken

Beschermprofielen

Beschermprofielen en beschermhoekjes van schuim, goedkoop online te bestellen.

Beschermprofielen - beschermhoeken.

Soms onmisbaar om uw product extra bescherming te geven, schuim beschermprofielen voor bescherming van randen / hoeken / profielen en meer. Wij hebben een voorraad van schuimprofielen en schuim beschermhoeken in de meest gebruikte maten.Tevens uit voorraad zelfklevende pads. Ideaal als bescherming om tussen uw goederen te plakken, om glas extra te schermen, om het stapelen van producten te vergemakkelijken.

Beschermprofielen.

De beschermings profielen ook wel genoemde U-schuimprofielen zijn een perfect toepassing  voor de bescherming van kwetsbare hoeken en randen. Ook in ons assortiment uitstekende schuim hoeken ook wel genoemde U-corners of hoekbeschermers. De schuimprofielen zijn beschikbaar in verschillende maatvoeringen en diktes. Door zijn vorm klemt het U-profiel zich vast om de randen. Het is geschikt voor de bescherming van b.v. glas, spiegels, geverfde oppervlaktes, tafelbladen en metalen platen. De meest gebruikte maten schuimprofielen uit eigen voorraad leverbaar. Zowel de U-profielen als de schuim hoeken zijn goed te gebruiken in combinatie met krimptunnels.

Beschermprofielen gemaakt van stevig schuim. U-fix profielen, u-fix hoekbeschermers, schuim hoekbeschermers uit voorraad in de meest gangbare maat. Andere maten op aanvraag!

U - fix Corners beschermhoeken.

Beschermhoeken zijn bij uitstek geschikt om de hoeken van schilderijen - lijsten - kasten en dergelijke bescherming te bieden. Denk hierbij aan verzendingen - transporten of een verhuizing. Ideaal in gebruik in combinatie met noppenfolie en/of wikkelfolie. Bij ons per 30 of 50 stuks te bestellen in alle voorkomende maatvoeringen. Uit voorraad leverbaar.

Vanaf

Beschermhoeken

Onze schuim hoekbeschermers geven perfecte bescherming van randen / hoeken /profielen en meer. Onze U-fix corners per 30 of 50 stuks te bestellen.

Beschermpads

Zelfklevende schuim pads en lengte stroken. Ideaal als bescherming om tussen uw goederen te plakken, om glas extra te schermen, om het stapelen van producten te vergemakkelijken.

Vanaf

Beschermprofielen

Lengte beschermprofielen  - schuimprofielen eenvoudig online per stuk te bestellen. Lengte 200 cm per profiel.

Diverse maatvoeringen uit voorraad te bestellen.

Onze beschermhoeken en U-fix corners werken met een maatvoering in mm's. Dus een U-fix 25 betekend dat de bodem van de "U" 25 mm breed is. Deze beschermprofielen zijn dan geschikt voor objecten met een breedte maat van tussen de 22-28 mm. De U-fix vorm klemt zich over het product heen. Zie onderstaande schets.

 

 

Klik hier voor een PDF datasheet voor de exacte maatvoering.

 

Voor de grootverbruikers ? Bij ons snelle levertijden. Mail voor een vrijblijvende offerte aanvraag; info@aghsupport.nl of bel met 085-8771100