opvulmateriaal

Opvulmateriaal

Uw producten verdienen de beste bescherming tijdens transport of verzending. Hiervoor heeft u schokwerend opvulmateriaal of veerkrachtige luchtkussens nodig.

Opvulmateriaal.

Uw producten verdienen de beste bescherming tijdens transport of verzending. U wilt uiteraard beschadigingen voorkomen en de kans hierop verminderen. Hiervoor gebruikt u opvulmateriaal in uw pakketten.

Keuze aan opvulmateriaal.

Er zijn allerlei soorten opvulmaterialen. Opvulchips en luchtzakjes zijn de bekende, maar papieren bescherming, of schuim-bescherming zijn ook mogelijk. Denk daarnaast ook aan luchtkussenfolie, noppenfolie of aan schokwerende schuimpads. Goede bescherming geeft vooral de schokbestendige verende opvulmaterialen zoals luchtzakjes, opvulchips. Deze absorberen schokken en stoten van een pakket.

Bent u naast opvulmaterialen ook nog op zoek naar prima verpakkingstape of golfkarton ?

Bij noppenfolie-online.nl eveneens uit voorraad geleverd. Goede bescherming krijgt u met schokwerend opvulmateriaal met veerkrachtige luchtkussens nodig. U kiest bijvoorbeeld voor opvulmateriaal als opvulchips in zakken, of u kiest voor luchtkussenzakjes

Onze opvulchips met aantrekkelijke staffelkortingen. Uit voorraad geleverd.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Komt u er niet uit of heeft u vragen aarzel niet en neem contact met ons op voor vrijblijvend advies; 085 - 8771100

Opvulchips

Per 500 liter
Bestel
    Levertijd:1-3 werkdagen

U zoekt extra opvulling voor uw verzend pakketten?

Opvulchips zijn dan een ideale en goedkope oplossing.

Opvulchips nodig ?

U zoekt extra opvulling voor uw verzend pakketten? Gebruik dan opvulchips hiertoe.

Extra bescherming in uw verzenddoos nodig ? U zoekt extra bescherming voor uw kwetsbare artikelen voor transport en verzending? U zoekt extra stoot bescherming?

Opvulchips zijn dan een ideale en goedkope oplossing.  Opvulchips , vulchips ook wel beschermchips of flo-pak of Loosefill genoemd is een licht artikel gemaakt van polystyreen. Ideaal bruikbaar in verzenddozen als afvullen van de doos.

Bescherm met opvulchips / opvulmateriaal uw producten tegen schokken.
Milieuvriendelijk en recyclebaar opvulmateriaal. Schokabsorberend. 8-vormige opvulchips die uw producten optimaal omsluiten.

Verkocht per zak van 500 liter opvulmateriaal. Onze prijs € 33,95 inclusief btw.

Of profiteer van onze staffelkorting.

Onze opvulchips / Loosefill is een milieuvriendelijk recyclebaar opvulmateriaal vervaardigd uit 100 % gerecycleerd en geregenereerd polystyreen. De opvulchips is CFK- en chloorvrij. Bovendien is dit opvulmateriaal antistatisch, stofvrij en ongevoelig voor water.

De 8-vormige vulchips ook wel genoemd Loosefill zijn soepel, bijzonder schok dempend en blokkerend. De opvulchips zijn een prima schokbestendig vulmateriaal met een open 8 model en sluiten heel goed op elkaar aan en omsluiten uw producten perfect in hun doos of verpakking, waardoor deze op hun plaats blijven zitten.

Hoe opvulchips gebruiken ?

Gebruik vulchips als volgt voor een optimale bescherming van uw producten:

  • Vul de bodem van de doos met een laag opvulchips.
    Plaats uw product centraal in de doos op de eerste laag opvulmateriaal.
    Vul de doos verder op met een tweede opvulchips.

Materiaal: 100 % gerecycleerd polystyreen

Kleur: beige / wit

Milieuvriendelijk: CFK- en chloorvrij

8-vormige, schokdempende en zelfblokkerende opvulchips

Een grote zak opvulchips bevat 0,5 m³ opvulmateriaal. Dit formaat kan niet als pakketje worden verzonden, wordt geleverd met eigen transporteur.

 

opvulchips / vulchips / opvulmateriaal / loosefill / beschermchips / Loose Fill / vulmateriaal

Luchtkussenzakjes

Per doos
Bestel
    Levertijd:Voor 15;00 andere werkdag

Luchtzakjes in een handige dispenserdoos. Opvullen met luchtzakken een goedkope maar prima bescherming. Doos met 300 luchtzakjes van 200*100 mm.

Luchtkussenzakjes kant en klaar. Direct te gebruiken.

Luchtzakjes als opvulmateriaal.

Opvullen met luchtzakken een goedkope maar prima bescherming.

Het gebruik van luchtkussens kant en klaar heeft vele voordelen. U bespaart tijd, geld en met maar liefst 300 luchtkussenzakjes per doos heeft u altijd genoeg gebruiksklare luchtkussens op voorraad! Deze stevige, afscheurbare luchtkussens zijn ideaal om de lege ruimte in dozen mee op te vullen. Deze luchtzakjes zijn verpakt in een handige dispenserdoos. Snel in gebruik.

Kant en klare luchtkussen zakjes in kettingvorm met perforatie. De luchtkussens zijn in kettingvorm verpakt. U kunt heel eenvoudig het aantal kussens afscheuren dat u nodig heeft en ze zijn klaar voor gebruik! U verbruikt enkel het opvulmateriaal dat u nodig heeft. Dat is voordelig en goed voor het milieu.

Luchtkussens een prima beschermend opvulmateriaal. Deze zakjes zijn 100% recyclebaar.

Bij ons koopt u 160 liter grote dispenserdoos gevuld met 300 kant en klare luchtzakjes voor slechts € 23,95.

De luchtzakjes hebben een afmeting van 100  * 200 mm.

luchtkussenzakjes / sealed air / kant en klare luchtzakjes / opvulmateriaal / opvul luchtzakjes