Noppenfolie per rol voor elke inpakwerk!

Breedste assortiment uit voorraad geleverd met gratis verzending! Noppenfolie eenvoudig online bestellen per volle rol of per strekkende meter altijd op voorraad in breedtes vanaf 15 tot en met 200 cm.

Noppenfolie snelle levering.

Levering uit voorraad! Voor 15:00 uw bestelling bij ons binnen de volgende dag uw bestelling in huis.

Profiteer nu van onze actie met korting op een rol noppenfolie en met GRATIS verzending!

Rol noppenfolie goedkoop

Noppenfolie / rol

Noppenfolie 2-laags voor al uw inpakwerk en pakketzendingen. Rol met gratis verzending!

Noppenfolie voor inpakwerk.
Wij leveren noppenfolie als inpakmateriaal en noppenfolie voor isolatie uit voorraad. Noppenfolie ook genoemd luchtkussen folie, bubbeltjes plastic, voor uw al inpakwerk.

Breed assortiment noppenfolie.

Bij noppenfolie-online kunt u terecht voor een breed assortiment aan type noppenfolie voor elk inpakwerk. Goedkope noppenfolie voor een snelle klus met weinig eisen, tot delicate objecten die erg breekbaar zijn. Voor elk inpakwerk kunt u de juiste rol noppenfolie kiezen. Levering altijd uit ruime eigen voorraad.

Voordelen van inpakken met noppenfolie.

  • Soepel en licht: omsluit en beschermt alle producten.Waterdicht: beschermt uw producten tegen vocht en stof.
    Transparant, reukloos, chemisch neutraal, geschikt voor levensmiddelen en werkt bovendien als thermische isolatie.
Gratis verzending

Noppenfolie kleine nop

Rol noppenfolie voor elk inpakwerk met GRATIS verzending binnen Nederland! Alle breedte maten van 15 tot 200 cm uit voorraad. Rol lengte 100 meter. Extra dikte van 75 my - nylon versterkt. Naar wens, keuze uit maar liefst 10 verschillende breedte maten! Alles uit eigen voorraad geleverd.

Gratis verzending

Noppenfolie grote nop

Rol noppenfolie met grote luchtnoppen voor al uw kwetsbaar inpakwerk. Rol met gratis verzending binnen Nederland.

Rol breedte 30 cm tot en met 120 cm naar keuze.

Rol lengte 40 meter lengte met grote luchtnoppen 30 mm diameter en 12 mm hoogte.

Vanaf

Noppenfolie + PE schuim

Noppenfolie met schuimfolie perfecte bescherming speciaal voor schilderijen, kunst artikelen en hoogglans meubelen!

Rol lengte 75 meter. Gratis verzending

Rol 60 m²

Folie met textiel coating

Noppenfolie met een sterke vliescoating, speciaal voor inpakken van uw meubelen voor (overzeese) verhuizingen. Extra sterk en beschermend.

Rol 120 cm X 50 M lengte.

Levertijd:Voor 15:00 bestelt volgende werkdag in huis
Bestel
Nieuw

Noppenfolie met kraftpapier

Noppenfolie met wit kraftpapier

voor een optimale bescherming van uw producten. Sterk aanbevolen voor gebruik door ateliers en bv. emigratie verhuizingen.
Levertijd:voor 15:00 bestelt volgende werkdag in huis
Bestel

Kwaliteits noppenfolie voor inpakwerk.

Wij leveren uitsluitend nylon versterkte luchtkussenfolie - noppenfolie. De nylon barrière verlengt de levensduur van de nopjes. Een extra sterke kwaliteit het zogenaamde S2-medium. Voordelen minder snel scheuren en de luchtnoppen staan voller en behouden langer hun lucht. Ontworpen voor breekbare of zware producten die een lange bewaar- en verzend tijd hebben. Speciale beschermende film met een dikkere middelste laag van cogeëxtrudeerd nylon, die extra stevigheid en betere verluchting biedt. Houdt de lucht goed vast en vormt een uitstekende bescherming zonder extra bulk of gewicht.
Vervaardigd van 100 % polyethyleenkorrels.  2-laags dik, 10 mm (= diameter van de noppen) en vanaf 75 my dik folie!

Toepassing van Noppenfolie.
Noppenfolie is één van de meest gebruikte verpakking- / bescherming materialen. Dankzij de hoge beschermingswaarde en de flexibiliteit van noppenfolie is het voor vele toepassingen te gebruiken. Met name in de meubelindustrie, overige hout-bewerkende industrieën, verzending en verhuizingen wordt noppenfolie veelvuldig als verpakkingsmateriaal toegepast. Maar ook voor metaal en kunststof is de luchtkussenfolie uitstekend toepasbaar.

Noppenfolie als inpakmateriaal.

Noppenfolie voor al uw "standaard inpakwerk" adviseren wij de kleine nop, 10 mm diameter, 4 mm hoog.  Echter bieden wij ook aan rollen luchtkussenfolie met medium noppen, 18 mm diameter, 8 mm hoog voor degene die extra eisen stelt aan het inpakwerk. Voor de kunstwereld, galerieën en ateliers bij ons uit voorraad noppenfolie gelamineerd met een schuimfolie laag, optimale bescherming, geen afdruk van nopjes!!

Is uw artikel om in te pakken kwetsbaar ? wilt u meer bescherming ? Kiest u dan onze noppenfolie met grote luchtnoppen, 30 mm in diameter, 12 mm hoog. Alle soorten noppenfolie in diverse breedte maten te bestellen.

Noppenfolie ook genoemd luchtkussen folie, bubbeltjes plastic, voor uw al uw inpakwerk, bij ons altijd de juiste rol luchtkussenfolie.

ALTIJD GRATIS VERZENDING VAN EEN VOLLE ROL NOPPENFOLIE

U kunt noppenfolie elke werkdag van 09:00 - 17:00 en zaterdags van 09:00 - 15:00 afhalen aan ons magazijn te Witte Paal 202 in Schagen. Gratis parkeren en pinnen mogelijk! Altijd met gratis (inpak)advies!

Belgische klanten kunnen hun bestelling plaatsen in onze zuster website http://www.noppenfolie-online.be/index.html ook met gratis verzending door geheel België van een volle rol of zelf ook afhalen bij onze vestiging te Wommelgem-Antwerpen.