noppenfolie - bubbelplastic per meter

Per meter

Noppenfolie 2-laags voor al uw inpakwerk, verhuizingen, verzendingen en veel meer toepassingen. Bij ons ook per strekkende meter te bestellen. Bepaal zelf de gewenste lengte noppenfolie.

Noppenfolie voor uw inpakwerk per strekkende meter bestellen.

Noppenfolie bestellen.

Wij leveren noppenfolie als inpakmateriaal en noppenfolie voor isolatie uit voorraad. Noppenfolie ook genoemd luchtkussen folie, bubbeltjes plastic, voor uw al inpakwerk of isolatie. Noppenfolie online bestellen per volle rol of per strekkende meter altijd op voorraad in 50, 75, 100, 120, 150 en 200 cm breedte.

Schokwerend: opgebouwd uit talloze luchtnoppen en fungeert daardoor als schok dempende matras dat alle schokken en trillingen opvangt. Noppenfolie bij ons ook per strekkende meter te bestellen. Ook in 30 mm brede noppen! Kwaliteits Noppenfolie voor al uw inpakwerk. Wij leveren uitsluitend nylon versterkte noppenfolie. De nylon barrière verlengt de levensduur van de nopjes. Een extra sterke kwaliteit het zogenaamde S2-medium.

Sterke noppenfolie.

Voordelen minder snel scheuren en de luchtnoppen staan voller en behouden langer hun lucht. Ontworpen voor breekbare of zware producten die een lange bewaar- en verzendtijd hebben.Speciale beschermende film met een dikkere middelste laag van geëxtrudeerde nylon, die extra stevigheid en betere verluchting biedt. Houdt de lucht goed vast en vormt een uitstekende bescherming zonder extra bulk of gewicht.
Vervaardigd van 100 % polyethyleenkorrels.
2-laags dik, 10 mm (= diameter van de noppen met een nop hoogte van 4 mm) en maar liefste 75 my dik folie!

Toepassing van Noppenfolie.
Noppenfolie is één van de meest gebruikte verpakking- /beschermingsmateriaal. Dankzij de hoge beschermingswaarde en de flexibiliteit van noppenfolie is het voor vele toepassingen te gebruiken. Met name in de meubelindustrie, overige hout bewerkende industrieën, verzending en verhuizingen wordt noppenfolie veelvuldig als verpakkingsmateriaal toegepast. Maar ook voor metaal en kunststof is noppenfolie uitstekend toepasbaar. In combinatie met insealen met wikkelfolie geeft een extra stevigheid en bescherming aan het product.

Vanaf slechts

Noppenfolie per meter

Noppenfolie voor uw inpakwerk, bescherming bij verzending en inpakwerk bij uw verhuizing. Noppenfolie ook per strekkende meter te bestellen. Handig voor de particulier. Elke breedte maat noppenfolie per meter te bestellen.