noppenfolie - bubbelplastic per meter

Per meter

Noppenfolie 2-laags voor al uw inpakwerk, verhuizingen, verzendingen en veel meer toepassingen. Bij ons ook per strekkende meter te bestellen. Bepaal zelf de gewenste lengte noppenfolie.

Noppenfolie voor uw inpakwerk per strekkende meter bestellen.

Noppenfolie per meter bestellen.

Wij leveren noppenfolie als inpakmateriaal en noppenfolie voor isolatie uit voorraad. Noppenfolie ook genoemd luchtkussen folie, bubbeltjes plastic, voor uw al inpakwerk of isolatie. Noppenfolie online bestellen per volle rol of per strekkende meter altijd op voorraad in 50, 75, 100, 120, 150 en 200 cm breedte.

Schokwerend: opgebouwd uit talloze luchtnoppen en fungeert daardoor als schok dempende matras dat alle schokken en trillingen opvangt. Noppenfolie bij ons ook per strekkende meter te bestellen. Ook in 30 mm brede noppen! Kwaliteits Noppenfolie voor al uw inpakwerk. Wij leveren uitsluitend nylon versterkte noppenfolie. De nylon barrière verlengt de levensduur van de nopjes. Een extra sterke kwaliteit het zogenaamde S2-medium.

Sterke noppenfolie.

Voordelen minder snel scheuren en de luchtnoppen staan voller en behouden langer hun lucht. Ontworpen voor breekbare of zware producten die een lange bewaar- en verzendtijd hebben.Speciale beschermende film met een dikkere middelste laag van geëxtrudeerde nylon, die extra stevigheid en betere verluchting biedt. Houdt de lucht goed vast en vormt een uitstekende bescherming zonder extra bulk of gewicht.
Vervaardigd van 100 % polyethyleenkorrels.
2-laags dik, 10 mm (= diameter van de noppen met een nop hoogte van 4 mm) en maar liefste 75 micron dik folie!

Toepassing van Noppenfolie.
Noppenfolie is één van de meest gebruikte verpakking- /beschermingsmateriaal. Dankzij de hoge beschermingswaarde en de flexibiliteit van noppenfolie is het voor vele toepassingen te gebruiken. Met name in de meubelindustrie, overige hout bewerkende industrieën, verzending en verhuizingen wordt noppenfolie veelvuldig als verpakkingsmateriaal toegepast. Maar ook voor metaal en kunststof is noppenfolie uitstekend toepasbaar. In combinatie met insealen met wikkelfolie geeft een extra stevigheid en bescherming aan het product.

Noppenfolie vellen

Uit voorraad
Bestel
    Levertijd:Voor 15:00, morgen in huis!
Uit voorraad!
Noppenfolie vellen in diverse maatvoering uit voorraad snel geleverd. Maatwerk nodig ? Wij maken in eigen atelier snel andere maatvoeringen, ook in kleinere aantallen. Noppenfolie vellen ook geschikt voor in de food industrie.

Noppenfolie vellen.

Ook bij ons uit voorraad geleverd een standaard assortiment aan diverse maten noppenfolie vellen. Bubbelplastic vellen ideaal voor uw inpakwerk. Werkt kostenbesparend, want kost minder tijd dan zelf van de rol knippen.

Uit voorraad kunt u bestellen noppenfolie vellen;

1) Doos met 5.000 noppenfolie vellen. Maat vel is 100*150 mm. Deze noppenfolie vellen zijn gemaakt van 100 micron dik folie wat erg fijn is in het gebruik. De luchtbellen zijn 10 mm in diameter en 4 mm hoog. Verpakt per omdoos á 5.000 stuks. Prijs per overdoos € 60,40 inclusief de btw.

2) Doos met 500 noppenfolie sheets. Maat vel is 200*300 mm. Deze noppenfolie vellen zijn gemaakt van dik 100 micron folie. Luchtnoppen 10 mm in diameter en 4 mm hoog. Verpakt per 500 stuks in een doos.

Noppenfolie vellen in deze maat vinden veelal hun toepassing food gerelateerd. Denkt u hierbij aan het gebruik in aardbeien bakjes, chocolade doosjes, doosje met cupcakes.

Andere maatvoering noppenfolie vellen nodig ? Ook in kleinere aantallen ? Zend ons een email voor passende prijsopgaaf. Korte levertijden aangezien wij in eigen productie de vellen voor u op maat maken.

Noppenfolie per meter

Vanaf slechts
Bestel
    Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Noppenfolie voor uw inpakwerk, bescherming bij verzending en inpakwerk bij uw verhuizing. Noppenfolie ook per strekkende meter te bestellen. Handig voor de particulier. Elke breedte maat noppenfolie per meter te bestellen.

Noppenfolie per meter van de rol.

Noppenfolie per strekkende meter. Handig bepaal zelf de gewenste lengte meter noppenfolie nodig voor uw inpakwerk. Uiteraard ontvangt u de noppenfolie aan één lengte. Noppenfolie goedkoop per meter. Bij noppenfolie-online altijd uit voorraad verzonden.

Belgische klanten bestellen goedkoper en sneller in onze zuster website;

http://www.noppenfolie-online.be/contents/nl/d2_noppenfolie_per_meter.html

Noppenfolie 50 cm breed per meter € 0,70
Noppenfolie 75 cm breed per meter € 0,85
Noppenfolie 100 cm breed per meter € 1,00
Noppenfolie 150 cm breed per meter € 1,25
Noppenfolie 200 cm breed per meter € 1,50

Noppenfolie met grote luchtnoppen, betere bescherming!

Noppenfolie 30 mm noppen, 100 cm breed per meter € 2,50

Bestel hier onze professionele kwaliteit tape mee in transparante of oranje "breekbaar" uitvoering voor het optimaal vastmaken van uw noppenfolie.

Alle prijzen inclusief de btw. Verzending uit voorraad