noppenfolie goedkoop voor inpakwerk en isolatie

FAQ

Frequently Asked Questions

 AGH Support h.o.d.n noppenfolie-online.nl
Noppenfolie-online is een webshop behorend bij  AGH Support. AGH Support is een firma met een breed assortiment  verhuisdozen, verhuisdekens, noppenfolie en allerlei inpakmateriaal voor algemeen inpak gebruik maar met een specialisatie voor verhuizingen. Tevens leveren wij  de originele garderobebox, wikkelfolie, meubelhoezen, matrashoezen, inpakmateriaal voor uw verhuizing. Alle producten hebben altijd in voorraad. AGH SUPPORT ook uw adres voor het meest complete assortiment verhuisdekens van de Benelux.


Algemene gegevens
AGH Support |
Schulpweg 7 | 1733 AT | Nieuwe Niedorp (NH).

Bezoekadres is; Witte Paal 202 | 1742 LA | Schagen (NH).


www.aghsupport.nl = onze algemene webshop gericht op alle doe-hetzelf verhuizingen voor bedrijf & particulier.

 www.verhuisdekens.net  = de webshop met het meest complete assortiment verhuisdekens & pakdekens van Nederland.

 www.verhuisdozen-online.nl = de webshop voor verhuur van verhuisdozen, verhuismateriaal en kledingboxen.

 www.stucloper-online = de webshop met het breedste assortiment stucloper en afdekmateriaal.


Tel.: +31 (0)224 - 227269

Fax: +31 (0)847292528
@: info@noppenfolie-online.nl

KvK Alkmaar 22060027
BTW-nummer NL143781625B01
IBAN NL11INGB0005324637

Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen aan AGH Support:

Hoe bestel ik noppenfolie?
Klik voor een bestelling via de website op het winkelwagentje, rechts weergegeven naast het te bestellen product. U geeft het aantal op, bijvoorbeeld 1  rol noppenfolie 100 cm breed het  product wordt dan aan uw bestelling toegevoegd en komt automatisch in uw "mandje" terecht. Als uw bestelling compleet is kunt u door middel van de knop "Verzend en BTW" uw bestelling plaatsen. Nadat de contactgegevens zijn ingevuld en verzonden krijgt u een automatisch gegenereerde bevestiging van uw bestelling. Nog dezelfde dag krijgt u een mail met daarin nogmaals de bevestiging en een bijlage (PDF) met daarin uw factuur.

Hoe kan ik mijn geplaatste bestelling betalen?
Optie 1: Nadat u een bestelling heeft geplaatst krijgt u een email met daarin de betaling instructie d.m.v. een bankoverschrijving, Ook krijgt u per email de factuur. Het eenvoudigst en snelste is om uw betaling via Ideal te voldoen. Veilig en vertrouwd bij uw eigen bank. Ideal wordt door alle Nederlandse banken ondersteund. Wij bereken geen toeslag hiervoor.
Optie 2: U kunt uw bestelling plaatsen door een email te sturen naar info@noppenfolie-online.nl Vermeldt welk product uw interesse heeft en waar we u kunnen bereiken. AGH Support neemt dan contact met u op voor aflevering en betaling. (IBAN NL11INGB0005324637 t.n.v. AGH Support te Nieuwe Niedorp).

Hoe geschiedt de bezorging van mijn bestelde product?
AGH Support neemt altijd contact met u op voor het leveren van een product. Als we uw bestelling voor 15:00 binnen is wordt in 99% van de gevallen de volgende dag uw bestelling geleverd. Wij verzenden veelal via de pakketdienst van Transmission.
Noppenfolie volle rollen bezorgen wij in de thuis regio meestal met onze eigen bezorgservice afgeleverd naar Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder, Hoorn, Schagen, Beverwijk, Zaandam, Amsterdam met onze eigen bezorgservice. Naar de rest van Nederland verzenden wij met de pakketdienst van Transmission.

Bij ontvangst dient het product goed geïnspecteerd te worden op eventuele beschadigingen. Geef ons binnen 24 uur na de bezorging door als er problemen zijn (bel dan met +31 (0)224 - 227269

Hanteert AGH Support een "niet goed geld terug" garantie?
 
AGH Support hanteert een niet-goed-geld-terug garantie als u - om wat voor reden dan ook - besluit het bestelde product niet te willen houden. 
1. Laat het AGH Support zo snel mogelijk - maar binnen 2 werkdagen - per email weten info@aghsupport.nl
2. Zorg ervoor dat het product in dezelfde staat binnen de wettelijke 14 dagen na ontvangst aan ons geretourneerd is (gebruik hiervoor het herroepingsformulier).
3. Het betaalde bedrag (minus de verzendkosten) wordt zo snel mogelijk teruggestort op uw rekening.

Heeft u een vraag cq. opmerking  ? Hiervoor kunt u contact opnemen via:
Tel: +31 (0)224 - 227269
Fax: +31 (0)847292528
@: 
info@noppenfolie-online.nl