Wikkelfolie nodig ?

Grootverbuikers doen hier een scherpe prijsaanvraag. Met onze eigen import van het moedermateriaal en eigen productiefaciliteiten kunnen wij elke maat en dikte wikkelfolie tegen scherpe prijzen aanbieden

doos wikkelfolie transparant

Wikkelfolie

Wikkelfolie / handwikkelfolie / stretchfolie / sealfolie / rekwikkelfolie goedkoop

Handwikkelfolie / Rekwikkelfolie / wikkelfolie / stretchfolie / bundelfolie / mini rollen wikkelfolie / sealfolie.

Handwikkelfolie is een rekwikkelfolie met 300 meters op een rol.  Deze rollen wikkelfolie is te gebruiken met de hand of een daarvoor bestemde dispenser.  Deze wikkelfolie heeft als eigenschap de goederen of dozen bij elkaar te houden waardoor de producten ook beschermd worden tijdens transport van A naar B. Wikkelfolie is een product met vele benamingen zoals sealfolie, rekfolie, rekwikkelfolie, stretchfolie, echter steeds hetzelfde product en toepassing!

Toepassing van wikkelfolie.

De Handwikkelfolie wordt het meest gebruikt om uw product of pallet te stabiliseren en te beschermen tegen stof en beschadiging. De wikkelfolie wordt met de hand rond de pallet gewikkeld. Dit kan desgewenst ook met een foliedispenser. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in een robuuste metalen uitvoering met rem of een budget kunststof uitvoering.
De wikkelfolie is bij ons verkrijgbaar in meerdere kwaliteiten met dikte van 17, 20 en 23 micron. De breedte is 50 cm met een lengte van 300 meter gegarandeerd.  Te bestellen in alle kleuren! Uit voorraad. Gekleurde sealfolie in het; wit / oranje / geel / groen / blauw en rood.

Voor verhuizingen is de handwikkelfolie tevens een ideaal product. U kunt hierbij denken aan het insealen van meubelstukken voor het transport. De meubelstukken krijgen stabiliteit door de wikkelfolie Het grote voordeel van handmatige verwerking van wikkelfolie is de flexibele inzetbaarheid. In combinatie met noppenfolie geeft u extra stevigheid en bescherming aan het product.

Mini rollen wikkelfolie / bundelfolie. Eveneens in ons assortiment in een sterke 20 of 23 micron dikte uitvoering. Bundelfolie wordt veelal gebruikt om kleinere artikelen samen te bundelen c.q. in te pakken en te beschermen. Profiteer van ons aantrekkelijke staffelkorting tot 20% korting bij afname van een overdoos á 24 rollen.

Wij leveren standaard rollen wikkelfolie, met een maximale rek van 100%. Wij bevelen het gebruik van een foliedispenser aangezien de wikkelfolie met menselijke kracht moet worden uitgerekt. Wat betreft de dispenser hebben we voor elk budget / mate van gebruik een geschikt dispenser. Wikkelen blijft echter relatief zwaar werk, wanneer u van de optimale rekeigenschappen van de standaard rekwikkelfolie gebruik wilt maken.

Vanaf

Handwikkelfolie per rol

Handwikkelfolie / omwikkelfolie / handrollen stretchfolie / sealfolie / rekwikkelfolie goedkoop per rol te bestellen.

Ook in alle kleuren uit voorraad.

Vanaf

Handwikkelfolie per doos

Handwikkelfolie bestellen ?

omwikkelfolie / handrollen stretchfolie / sealfolie / rekwikkelfolie goedkoop per doos á 6 of 9 rollen te bestellen!

Met staffelkorting!

Mini rollen wikkelfolie

Mini rollen wikkelfolie / bundelfolie / handy wrap folie online bestellen.

Naar keuze in transparant, zwart, oranje of blauw!

Vanaf

Dispensers

Dispensers t.b.v de handwikkelfolie. In meerdere uitvoeringen naar keuze te bestellen.

Uit voorraad geleverd.

Vanaf

Gekleurde handwikkelfolie

Handwikkelfolie in kleur. Uit voorraad.

Gekleurde handwikkelfolie – rekfolie – sealfolie in oranje, wit, groen, geel, rood en blauw uit voorraad verzonden.

Met korting!

Sealfolie goedkoop

Sealfolie goedkoop in de aanbieding, extra goedkoop!

OP = OP  In handige rolbreedte van 20 of 35 cm!