Assortiment verpakkingstape

Tape

Voor elke soort inpakwerk de juiste rol tape!

Tape - verpakkingstape, voor elk soort inpakwerk.

Tape - verpakkingstape is het ideale middel bij uitstek om uw kartonnen dozen en verpakkingen snel en stevig te sluiten. Met een goede tape dispenser en een rol verpakkingstape plakt u alles in een handomdraai dicht. AGH Support verkoopt uitsluitend de kwalitatief betere verpakkingstape in diverse typen en kleuren. Onze verpakkingstape. Uitsluitend de High Tack Super Plus Tape met betere, meer belijming voor optimale hechting.

Vele soorten keuze aan tape, hieronder korte toelichting welke tape voor welk inpakwerk.

Onze meeste verkochte verpakkingstape is van het type PP low noise tape. Deze tape is het langste houdbaar van de pp tapes en maakt geen lawaai bij het afrollen (en is daarmee prima geschikt voor veelvuldig gebruik). De belijming van de tape is 32 micron. Ideaal voor kartonnen dozen en folie verpakkingen. Hecht minder goed op dozen zonder kraftpapier. Achteraf de tape verwijderen laat enigszins lijmresten na. Te bestellen in bruin / wit of transparant!

Tape PP solvent is de langst houdbare kleefband die onder alle temperaturen een goed hechting geeft. Solvent tape is achteraf makkelijker verwijderbaar dan PP acryl tape. Ook te verwerken met temperaturen lager dan 10 graden en zelfs onder nul. Solvent tape kleeft altijd op nagenoeg elke ondergrond. Maakt geluid bij afrollen.

Waarschuwings tape, fel oranje met de opdruk "breekbaar - fragile". Laat uw verpakkingen met daarin kwetsbare objecten extra opvallen voor verzendingen en transport. Een PP acryl waarschuwings kleefband die extra opvalt. Te bestellen in het fel oranje met opdruk "breekbaar - fragile". Ook bij ons te bestellen rollen met 500 waarschuwings zelfklevende etikketten.

Versterkte filament tape als het echt goed vast moet zitten. De sterkste tape in de markt. Glasvezel versterkte tape, met draden in de lengte richting. Een versterkte PP acryl tape voor al het zware werk. Niet geschikt voor een dispenser.

Duct tape ook wel genoemd gaffer tape, onmisbaar bij elke klus! Bij ons een ruim assortiment aan diverse typen en kleuren duct tape. Duct-tape ook voor de professional!. Het verschil tussen consumenten duct tape en voor de professional is het aantal weefdraden, ook wel genoemd MESH. Tesa consumenten duct tape bevat een 40 weefseldraden, 20 horizontaal en 20 verticaal. Echter onze professionele Polytect duct tape bevat het dubbele een 80 MESH weefseldraden, juist geschikt voor elke professional. Met 80 draden kaars recht handmatig afscheuren, optimale kleefkracht en super sterk. Duct tape - gaffertape - ducktape onmisbaar bij elke klus.

Verpakkingstape

Met staffelkorting

Verpakkingstape per rol, per bundel of per overdoos.

Heavy duty tape

Slechts

Zeer sterke PVC renovatie tape keuze van Tesa. Laat geen lijmresten na.

Gekleurde tape

Staffelkorting
Gekleurde tape kopen ? Bij ons alle kleuren van de regenboog uit voorraad te bestellen. Per rol of per bundel van 6 rol. Goedkope prijzen.

Tesa duct tape

Tesa Duct Tape. Plak alles aan elkaar met onze sterke Duct tape. Wees een Macgyver en bouw hele objecten met enkel een rol duct tape.

Filament tape

Slechts
Filament , versterkte glasvezel tape.

Masking tape

Masking tape ook wel bekend als schilders tape. Erg handig tijdens uw verhuizing. Simpel te beschrijven. Praktisch om verhuisdozen te merken of gedemonteerde meubelen te markeren. Al vanaf 1 rol te bestellen.

Polytec ducttape

Vanaf
Professionele Polytec ducttape - gaffertape. Ruim assortiment aan ducttape kleefband.

Tape dispenser

Bestel een handige tape dispenser mee om gemakkelijk onze verpakkingstape te verwerken.

Etiketten

keuze uit 4 typen
Waarschuwingsetiketten uit voorraad. Bestel hier eenvoudig uw waarschuwings stickers. Te kiezen uit vier modellen, om uw verpakkingen extra te laten opvallen. Rol á 500 stuks.

Werkhandschoenen

Nieuw!
Werkhandschoenen Touch Pro met ideale grip, dé perfecte werkhandschoen bij uw verhuizing.