ZWART zwembad noppenfolie

Plastipack
UITVERKOCHT
    Levertijd:2-4 werkdagen
  • Beschrijving

Zwembad afdekking kan ook met zwart zwembad geo bubbel noppenfolie voor nog meer extra warmte in uw water. De zwarte kleur zorgt voor extra absorptie van het de infrarood stralen van de zon wat resulteert in extra opwarming van uw zwemwater. Bij ons extra voordelig in de nieuwste geo bubbel variant te bestellen.

Geo bubbel zwarte noppenfolie voor uw zwembad

Zwart zwembad noppenfolie voor nog meer extra warmte in uw water. De zwarte kleur zorgt voor extra absorptie van het de infrarood stralen van de zon wat resulteert in extra opwarming van uw zwemwater. Tevens beperkt het wat meer de alggroei in vergelijking met blauw zwembad noppenfolie. Eerlijk wel te vermelden dat sommige klanten de zwarte folie als een "sombere" hoek in de tuin ervaren!

Zwart  zwembad noppenfolie uit voorraad leverbaar bij noppenfolie-online.nl

Wij leveren het ZWARTE zwembad noppenfolie uitsluitend in de nieuwste geo bubbel uitvoering in de extra kwaliteit dikte van 400 micron. Het zwarte zwembad noppenfolie is leverbaar uit voorraad in de breedte maten 300, 350, 400 cm breed. Breder is geen probleem, in eigen atelier worden deze gelast. Levertijd korter dan een week. De zwembad noppenfolie is UV gestabiliseerd naar de Noord-Europese vereisten, alg en chloorbestendig. Een gegarandeerde levensduur tot maar liefst 10 jaar. Zwembad noppenfolie is een goedkope, doch efficiënte manier om uw zwem seizoen te verlengen en om kosten te besparen wanneer u uw water verwarmt.

Zwarte zwembad noppenfolie voor nog meer absorptie van warmte in uw zwembad water.

300 cm breed onze prijs € 31,71 / m1 dus voor  3 m² (uitverkocht)

350 cm breed onze prijs € 35,33 / m1 dus voor 3,5 m² (uitverkocht)

400 cm breed onze prijs € 39,95 / m1 dus voor 4 m² m

Prijzen inclusief de btw.

Ook voor dit type zwembad noppenfolie geldt wanneer deze van het water af is leg het folie weg in een donkere plek - schaduw, dit komt de levensduur ten goede.

Voordelen van de geo bubbel variant:

Het GeoBubble-ontwerp heeft een veel groter oppervlak dan de meeste traditionele noppenfolie materialen om lucht in de nopjes te laten uit te zetten. Het stijve taillegedeelte zorgt ervoor dat de bubbel sterk genoeg is om uitzettende lucht vast te houden en niet zal uitrekken of barsten onder verhoogde druk. De grote luchtbel fungeert ook als een isolator, dus de opgewekte warmte wordt ook in het zwembadwater vastgehouden. Bovendien helpt de vorm van de luchtbel het meer vast houden aan of vast te grijpen in het water zodat het niet van het zwembad kan worden geblazen of in hoge windsnelheden kan worden opgetild, wat kan leiden tot schuur schade. Geo bubbel zwembad noppenfolie uit voorraad leverbaar ook in een zwarte variant.