Schuimfolie met aluminium

Ideale isolatie
    Levertijd:voor 15:00 volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Schuimfolie met aan beide zijde een aluminium laag, ideale isolatie voor vele toepassingen. Rol 125 cm breed - 25 meter op de rol.


SCHUIMFOLIE ALUMINIUM

schuimfolie gelamineerd met aan beide zijde een aluminium laag, IDEALE ISOLATIE.

Prijs per rol 125 cm - 25 meter op rol € 99,95 inclusief de btw.

Schuimfolie ook wel genoemd foam of foam folie of pe mousse. Ook leverbaar in een 4 mm dikte met aan beide zijde gelamineerd met een aluminium laag. Optimale isolatie. Een flexibel te verwerken product voor vele toepassingen.

Gelamineerd schuimfoam of schuimfolie is perfect bruikbaar als toepassing voor isolatie. Geschikt als ondervloer / isolatie onder uw vloer. Schuimfolie heeft een isolerend effect en groot voordeel is de geringe dikte. Schuimfolie als ondervloer, foam als ondervloer ideaal onder uw laminaat.

Toepassing van schuimfolie met aluminium.

Uitermate geschikt en veelal toegepast om uw camper / (sta)caravan / voortent - winterplaats te voorzien van extra isolatie. Voordeel t.o.v. de noppenfolie is meer elastisch, neemt gemakkelijk de vorm aan en behoudt langer de stilstaande lucht. De foam heeft een gesloten celstructuur waarin ten ale tijden de lucht blijft gevangen. De aluminium laag aan beide zijden zorgt voor weerkaatsing van de stralingswarmte en geeft een prima isolatie.

Dit thermisch isolatiemateriaal wordt tevens toegepast voor isolatie in de industrie, denkt u aan isoleren van warmte pijpen, isoleren van motoren, dakisolatie en meer.

Eveneens bruikbaar om de zijkanten van uw jacuzzi binnenin te isoleren. Het aanbrengen van deze schuimfolie zorgt voor minder warmteverlies en daardoor lagere stookkosten.

Schuimfolie biedt door haar isolerende eigenschappen een veilige bescherming. De schuimfolie is heel licht, waterafstotend en scheurbestendig en flexibel in verwerking. Kortom een ideal product voor vele isolatie toepassingen.

Bij ons uitsluitend leverbaar in de extra dikte van 4 mm en een breedte maat van 120 cm.