Noppenfolie met kraftpapier

Nieuw
    Levertijd:voor 15:00 bestelt volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Noppenfolie met wit kraftpapier

voor een optimale bescherming van uw producten. Sterk aanbevolen voor gebruik door ateliers en bv. emigratie verhuizingen.

Nieuw in ons assortiment - uit voorraad geleverd.

Noppenfolie met wit kraftpapier

voor de optimale bescherming van uw producten. Het kraftpapier is over de luchtnopjes gelamineerd. De rol heeft dus twee gladde zijden voor een betere verwerking en bescherming. De combinatie van kraftpapier en noppenfolie in één product geeft extra bescherming en stevigheid. Hogere scheurweerstand - ultieme bescherming.

Bij ons uit voorraad geleverd;

Noppenfolie 100 micron + wit kraftpapier; rol 150 cm breed - 75 M op de rol.

Onze prijs slechts € 99,95 incl. de btw.

Noppenfolie met kraftpapier is erg stevig en een goed bescherminsgmateriaal voor objecten die optimaal beschermd en verpakt moeten worden. Noppenfolie+kraftpapier wordt veel gebruikt bij (emigratie) verhuizingen. Het is namelijk ook prima geschikt voor in de opslag - container verhuistransporten want het product is vochtwerend en beschermd tegen stof en viezigheid.

Onze noppenfolie met kraftpapier laten we maken (lamineren) met een wit kraftpapier. Dit heeft een wat luxere uitstraling t.o.v. met bruin kraftpapier. Ideaal voor gebruik door ateliers en galerieën. Het betreft zuurvrij kraftpapier!