Noppenfolie goedkoop online bestellen bij agh support

Voorwaarden

Neem onze voorwaarden s.v.p. ten harte. Plezierig winkelen en alvast dank voor uw aankoop.

Neem onze voorwaarden s.v.p. ten harte plezierig winkelen en alvast dank voor uw aankoop.

Noppenfolie-online, het meest complete assortiment.

Levering & retournering

Verzendkosten binnenland.
De standaard verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn eenmalig € 7,50, ongeacht het aantal artikelen. Volle rol noppenfolie (100 meter lengte) is bij ons altijd met GRATIS VERZENDING binnen NL. Verzending geschiedt dagelijks via de betrouwbare pakketdienst van Transmission, zaterdag levering vooralsnog met pakketdienst van DPD. In onze thuisregio vaak met onze eigen bezorgdienst op afspraak afgeleverd. Hierdoor kunnen wij aflevering garanderen van maandag tot en met zaterdag. Wanneer u er tijdens de bestelprocedure voor kiest om uw bestelling onder rembours te verzenden brengen wij een toeslag van € 10,- in rekening voor de rembourskosten.

Woensdag avond bezorging.
Met ingang van 1 september 2016 hebben wij onze service uitgebreid met een avondbezorging met onze eigen bezorgdienst. In de postcode gebieden 1000 - 2099 (uitgezonderd Texel) bezorgen wij na 17:00 op afspraak met onze eigen bezorgdienst. Voor uw gemak.

Bezorging van noppenfolie.
Grotere bestellingen of grotere rollen noppenfolie worden veelal met onze eigen bezorgservice in de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder, Hoorn, Purmerend, Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Beverwijk, IJmuiden, Castricum met onze eigen bezorgservice bij u thuis afgeleverd. Verhuisdozen en onze complete verhuispakketten bezorgen wij ook met de betrouwbare pakketdienst van Transmission dagelijks naar de rest van Nederland. Bestellingen worden dan ook maandag tot en met zaterdag afgeleverd.

Afhaling van artikelen is elke werkdag mogelijk. U kunt hiertoe aan onze opslag (Witte Paal 202 te Schagen) terecht. Alle artikelen zijn in voorraad. Gratis parkeren en Pinnen mogelijk! Maandag tot en met vrijdag geopend van 09;00 - 17:00 en op zaterdag van 09;00 - 15:00

Levertijd.
Indien voor 15:00 bestelt zal de volgende werkdag uw bestelling worden afgeleverd mits het bestelde artikel op voorraad is. U kunt in het bestelformulier een voorkeur leverdatum opgeven, wij zullen hiermee zoveel mogelijk rekening houden, doch is niet gegarandeerd. Bij vooruitbetaling wordt uw bestelling verzonden nadat uw betaling bij ons binnen is. Wanneer een product onverhoopt niet uit voorraad leverbaar is zal de levertijd 5 à 6 werkdagen zijn, echter wij leveren voor 99% uit eigen voorraad.

Wij zullen u zo goed als mogelijk op de hoogte houden van de status van uw bestelling en onze uiterste best doen om uw bestelling zo snel en nauwkeurig mogelijk uit te leveren. U kunt de status van uw bestelling op elk moment van de dag opvragen per email. Ook wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van uw bestelling.

Actie.

Onze actie gelden altijd op = op, indien wij een gratis artikel verstrekken bij een minimaal aankoopbedrag is dit altijd exclusief de verzendkosten, doch inclusief de btw. Gratis verzending voor volle rollen noppenfolie.

Betalingsmethoden.

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

Ideal.

De meest gebruikte en veiligste methode is te kiezen voor betaling met Ideal. U kiest hierbij uw eigen bank en wordt doorgestuurd naar uw eigen veilige bankomgeving waar u de betaling afrond. Wanneer u kiest voor betaling met Ideal is dit voor u als klant geheel gratis.

PayPal.

International de meest gebruikte online betaling methode voor aankopen op het internet. De enigste voorwaarde is dat u een PayPal account heeft. Uw account kan dan gekoppeld zijn aan een bankrekening of een creditcard. PayPal is veilig en snel en biedt zelfs aankoopbescherming. Wij berekenen 2% betaling toeslag als tegemoetkoming in de PayPal kosten.

Rembours

Kiest u voor de betaalmethode 'Rembours' bij het afronden van uw bestelling, dan betaalt u contant bij aflevering aan de chauffeur. Hiertoe brengen wij een toeslag á € 10,- voor de rembourskosten in rekening.

Vooraf per bankoverschrijving

Door te kiezen voor de betaalmethode "Overboeking" kunt u de bestelling betalen door het totale bedrag per bank/giro over te schrijven onder vermelding van uw bestelnummer. De benodigde gegevens voor de bankoverschrijving worden na selectie van de betaalmethode getoond. Overboeken kan via een overschrijvingsformulier of via elektronisch bankieren. Uw bestelling zal ná ontvangst van de betaling direct worden verzonden. Nieuwe (zakelijke) klanten vragen wij de eerste bestelling altijd vooraf te voldoen.

Afhalen / Pinnen.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze winkels te Schagen of Amsterdam. Selecteer hiertoe bij betaalmethode "afhalen aan onze opslag" de verzendkosten komen dan uiteraard te vervallen. Tijdens onze openingsuren kunt u terecht om uw bestelling af te halen, ook op zaterdag. U kunt bij ons enkel uw betaling voldoen per Pin.

Let op: Wanneer wij uw betaling niet op tijd hebben ontvangen zijn wij genoodzaakt herinneringskosten in rekening te brengen. Wanneer wij ook na herinnering uw betaling niet ontvangen hebben zullen wij een betalingsvordering indienen bij ons incassobureau. Alle incassokosten zullen vervolgens aan u worden doorberekend. Ons incassobureau is GDW+ te Sneek.


Garantie

Onze kwaliteitsstandaard is erg hoog, bestellingen worden gedegen nagekeken voordat ze worden verzonden. Wanneer een product niet voldoet aan de verwachting die men er normalerwijs van mag hebben dan zijn de garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant van kracht, mits van toepassing.Onze kwaliteitsstandaard is erg hoog, bestellingen worden gedegen nagekeken voordat ze worden verzonden.  Wanneer een product niet voldoet aan de verwachting die men er normalerwijs van mag hebben dan heeft u binnen de wettelijke termijn van 14 dagen omruilen garantie of retourneer garantie. Uiteraard mist het product ongebruikt, niet vies en/of beschadigd is.

Ruilen en retourneren

· U heeft het wettelijk recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons adres zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het ongebruikt product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het herroepingsformulier hier downloaden. Graag deze invullen en mailen naar info@aghsupport.nl

· Artikelen die "maatwerk" betreffen kunnen nimmer geretourneerd worden, tenzij er van onze kant een fout gemaakt is. Maatwerk is ook op maat geknipt van de rol. Zogenaamde losse meters noppenfolie.

· Annulering van uw bestelling is voor verzending mogelijk zonder opgaaf van redenen. Wanneer de betaling is voldaan met Ideal zullen wij het aankoopbedrag minus de Ideal kosten (€ 0,75) retour storten.

· Wanneer u uw bestelling retourneert dan worden de verzendkosten en eventuele rembourskosten bij u in rekening gebracht tenzij er een fout aan onze kant is gemaakt.

· Wanneer wij geen passend product hebben wordt uw geld teruggestort. Ongefrankeerde pakketten worden niet aangenomen.

· Stuurt u een product waar u klachten over heeft a.u.b. voldoende gefrankeerd aan ons retour. Wij zullen het product dan na vaststelling van het gebrek vervangen. Geef op de factuur duidelijk de reden aan van uw retournering. De originele factuur dient te worden bijgesloten.
Slijtage door normaal gebruik valt in geen geval onder de garantievoorwaarden.

· Bij rembours leveringen die niet worden opgehaald van het postkantoor worden de rembourskosten plus de kosten voor terugzending naar ons magazijn achteraf bij u in rekening gebracht.

Bankgegevens

Wanneer u betaalt per overboeking dan kunt u het orderbedrag onder vermelding van uw ordernummer overmaken op rekening:

IBAN NL11INGB0005324637

t.n.v. AGH Support
Nieuwe Niedorp

International payment details:

AGH Support
Schulpweg 7
1733 AT Nieuwe Niedorp
The Netherlands

ING bank
Account no: 5324637 / IBAN; NL11INGB0005324637 / BIC;INGBNL2A

At this time we only accept wire transfers using the account number above. Your order will be shipped as soon as we have received your payment. It usually takes a couple of days before the wire transfer has been processed by your bank.